bubok.com use cookies to customize and provide you with the best shopping experience. By continuing to use our site, you consent to our Cookie. Rechazar Aceptar
Search Bubok

pacoplanas

Un bon dia ens van dir que havíem de triar entre el pare i la mare. Que la nostra vida només podia circular en dues direccions. Que havíem doptar en una disjuntiva on no hi havia lloc per les mitges tintes. O A o B. Que traslladat al llenguatge del procés vol dir que o ests pel Sí Sí o ests pel No, però que no hi ha grisos possibles. O amb els uns o amb als altres. O amb els bons o amb els dolents. O amb els espanyolistes o amb els independentistes.

Jo no era independentista però me nhan fet! Que sho facin sols! No en vull saber res!, era el clam dels que, en pocs mesos, van duplicar els partidaris de la independència de Catalunya en els sondejos populars.

Però, enmig, hi havia, hi ha, uns ciutadans que no han tingut aquesta reacció, no shan sentit prou humiliats com per voler trencar tots els vincles amb Espanya i els espanyols.

Són els NI NI, una opció que no figura en la doble pregunta prevista pel Govern de la Generalitat pel 9 de novembre, però que representa els que no se senten ni duna banda ni de laltra. Ni independentistes ni espanyolistes. Són una gent que té la sensació que est sola, desbordada per un creuament destirabots entre els SI-SI i els NO.

Aquest llibre vol donar a conèixer aquests espècimens que, vés a saber, si un dia són majoria al país. Independent o no.   Do you want to lear more on how to publish your work? Leave us your phone and we call you without obligation.

Insert your name

Insert your phone number

Insert your email

Insert a valid email

Choose the manuscript status

Are you human?

Thanks for contacting Bubok, your message has been sent successfully. A person from our customer counseling department will contact you as soon as possible.
Send