bubok.com use cookies to customize and provide you with the best shopping experience. By continuing to use our site, you consent to our Cookie. Rechazar Aceptar
Search Bubok
USD 23.57
Quantity
+
Add to Cart
Buy Now
Payment available with Amazon Pay, card, transfer or cash on delivery
Product Details:
  • Author: ALEXANDRA DEL PILAR MURCIA BALLESTEROS
  • Status: Public
  • Number of pages: 199
  • Size: 216x279
  • Inside: Black and white
  • Binding: Perfect bound
  • Cover finish: Glossy
  • Última actualización: 28/05/2015
"Under många århundraden, är rakning ett tecken på nedbrytning, undergräva och bryta kvinnors värdighet ... I dessa rader, blir det en form av revolution och frihet .. En återställning till grundläggande rättigheter och med en korrekt begreppet "kvinnlighet", till en inbjudan respektera egenhet, unikhet och skönhet. "

Mellan 1939 och 1945, fängslades i koncentrationsläger valfritt antal européer, varav fyrtio procent av dem var kvinnor och barn, vars dödlighet var signifikant högre med tanke på de villkor sårbarhet. Hans enda brott, göra skillnad ... ..in nationalitet, religion, social klass och politisk ideologi.

Grupperas och klassificeras efter sina villkor eller sociala, sexuella, rasistiska och politiska sympatier osv ... Alla dessa kvinnor var märkta, märkta och rakad, märkt med en triangel av en distinkt färg och registreringsnummer. Sedan dess förlora sin identitet och bli ett nummer, en statistik, Dessa och andra beteenden fler, som syftar till att bryta kvinnors värdighet. Tusentals kvinnor och flickor var offer för dessa handlingar och många fler som har präglat historien om nedbrytande beteenden och våld mot människor, särskilt könsrelaterat våld ".

      Detta är berättelsen om tre kvinnor, med stamaktier gick från anonymitet till hjältemod, skapa en mänsklig kedja i Europa och Amerika för att rädda tusentals barn offer för de politiska strömningar (Franco, Nazism) etc
...[Read more]
No Comments about this book Sign up to comment about this book
More books by this author
Si necesitas ayuda, contáctame, te atenderé al instante.
ABRE UN CHAT INSTANTÁNEO SI NECESITAS AYUDA


Do you want to lear more on how to publish your work? Leave us your phone and we call you without obligation.

Insert your name

Insert your phone number

Insert your email

Insert a valid email

Choose the manuscript status

Are you human?

Thanks for contacting Bubok, your message has been sent successfully. A person from our customer counseling department will contact you as soon as possible.
Send