Search in Bubok

mcasals

La Marta Casals és músic, mestra, investigadora predoctoral i editora. Compon i interpreta l'espectacle musical infantil "Maila, un món de contes a través de la música", sota la direcció artística del músic i productor Iñaki Marquiegui. Actualment, és el seu principal i més personal projecte i hi evoca la seva passió per a comunicar i narrar històries a través de la paraula i la música. En paral·lel, la Marta està involucrada amb diferents projectes musicals que van des del soul, el hip-hop, el jazz i el pop. Com a intèrpret ha participat en diferents discos, com ara el llibre-disc "Cançons de Bressol" (Publicacions Abadia de Montserrat, 2012). Escriu textos literaris dirigits al públic infantil i adolescent.

A més a més, desenvolupa una tasca docent dins el món de la pedagogia musical des de fa més de vuit anys i en paral·lel duu a terme els estudis predoctorals al Doctorat en Sociologia dins la línia de Sociologia de la Cultura a la Universitat de Barcelona.

Do you want to lear more on how to publish your work? Leave us your phone and we call you without obligation.

Insert your name

Insert your phone number

Insert your e-mail

Insert a valid email

Choose the manuscript status

Thanks for contacting Bubok, your message has been sent successfully. A person from our customer counseling department will contact you as soon as possible.
Send